Bumerang

30 Haziran 2014 Pazartesi

Soğuk Ayran Aşı Çorbası

Sıcak yaz günlerinde yapımının pratik olmasıyla hemde lezzetiyle mükemmel bir başlangıç.


Malzemeler
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 su bardağı haşlanmış buğday
  • 2 su bardağı yoğurt
  • *3,5 su bardağı su
  • Tuz
Servis İçin
  • Nane
Hazırlanışı


Bir tencerenin içerisinde yoğurt ve su pütürsüz olana dek çırpılır. İçerisine nohut ve buğday ilave edilir. Ağız tadınıza göre tuz ilave edilir. Eğer çorbanız koyu olursa biraz daha su ekleyebilirsiniz. Kaselere pay edip üzerine nane serpebilirsiniz.

Afiyet olsun.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...