Bumerang

15 Aralık 2013 Pazar

Patlıcan Oturtma


Malzemeler
  • 5 adet patlıcan
  • 300 gr kıyma 
  • 1 adet yemeklik soğan
  • 1 adet küp küp doğranmış havuç
  • 1 adet domates
  • Tuz 
  • Karabiber
Hazırlanışı
Patlıcanları yuvarlak yuvarlak doğrayıp tuzlu suda beklettikten sonra kızartın.
Ayrı bir tenceredi soğanları pembeleşinceye kadar kavurun.
Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin.
Biraz daha kavrulduktan sonra havuç, rendelenmiş domates, tuz ve karabiberi ilave edin.
Karıştırdıktan sonra patlıcanların üzerine dökün.
15 dk pişirdikten sonra servise sunabilirsiniz.

Afiyet olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...