Bumerang

18 Aralık 2013 Çarşamba

Hindistan Cevizli Kurabiye


Malzemeler
  • 250 gr margarin
  • 1,5 su bardağı hindistan cevizi
  • 2 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
Üzeri İçin
1 adet yumurta akı
1 su bardağı dövülmüş fındık

Hazırlanışı
Bütün malzemeleri yoğurup ele yapışmayan bir hamur elde edin. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparık yuvarlak şekil verin. Ardından önce yumurta akına sonra fındığa batırıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsinize yerleştirin. 170 derecelik fırında pişirip servise sunabilirsiniz.

Afiyet olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...